Marek Vaccinatiedagen

Combivaccin Marek, Gumboro en NCD voor eendagskuikens

Beste hobbypluimveekweker,

De ziekte van Marek is waarschijnlijk een van de meest onderschatte ziekten binnen het hobbypluimvee. Nog steeds stellen we bij Galluvet regelmatig gevallen van Marek vast. Al te vaak blijven kwekers teleurgesteld achter: "Ik heb niets overgehouden van de kweek…". Kostbare dieren, waar jaren naar gefokt is, gaan verloren. Ten einde raad trekt men uiteindelijk naar de dierenarts. Heel vaak vinden we dan na verder onderzoek Marek. Dit kan gemakkelijk vermeden worden.

De oplossing is simpel: uw eendagskuikens vaccineren!

Speciaal voor de hobbypluimveekweker organiseren wij de Marek Vaccinatiedagen voor eendagskuikens. We maken gebruik van een nieuw combivaccin waarbij uw dieren niet alleen tegen de ziekte van Marek en Gumboro beschermd worden, maar ook tegen de ziekte van Newcastle. Deze extra bescherming sluit perfect aan bij de problematiek met de pseudovogelpest van de afgelopen jaren.

Met deze vaccinatie op dag 1 vangt u dus 3 vliegen in 1 klap, en dat nog steeds voor dezelfde prijs als de afgelopen jaren.

Verloop

Wij vaccineren elke dinsdagavond vanaf 18.30 uur. De vaccinaties gaan door in onze praktijk in Lummen. U kunt aan de achterzijde van het gebouw parkeren.

Kostprijs

De kostprijs is € 0,75 / kuiken, er wordt geen consult aangerekend.

Getuigschrift

Net als de afgelopen jaren krijgt u een getuigschrift van vaccinatie tegen de ziekte van Marek. Op deze manier kunt u aantonen dat uw dieren gevaccineerd zijn, bv. bij kandidaat-kopers.

Inschrijven

Maak uw afspraak telefonisch (013 35 37 01) binnen de openingsuren van de praktijk.

Tot binnenkort!

Uw dierenartsen Vogels en Pluimvee,
Pieter, Simon & Liesl

NIEUWE WERKWIJZE SINDS 20/4/2021

Wegens het grote succes zijn we genoodzaakt om op afspraak te werken. Dit zal zorgen voor een vlotte doorstroom en de wachttijden tot een minimum beperken.

  • Afspraken kunnen ten alle tijden gemaakt worden binnen de openingsuren (bij voorkeur telefonisch op 013 35 37 01)
  • Na het maken van een afspraak krijgt u een tijdslot toegewezen
  • Kom op het opgegeven uur naar de praktijk en trek een nummertje bij aankomst
  • Gelieve niet te vroeg te komen, zodat het voorgaande tijdslot vlot kan afgehandeld worden
  • Geen afspraak = wachten tot het einde ...

Bedankt voor het vertrouwen!